Sunday, 16 October 2011

Dream comes true

Hiiiii people! Okay mood : hyper plus excited plus happy plus crazy. So today as promised ayah bawak keluar nak pergi beli barang apa apa yang nak lah kan. So first pergi Kajang je ayah nak basuh kereta dekat Abang Jo then kitorang pergi makan. Guess what? I makan dalam kuali do tadi. Okay jakun gila. Selama ni selalu makan yang hot plate tu tau lah, yang apa wook tah nama dia ni tak pernah tau. Okay lame gila aku ni. But who cares lantak ah kan. Then singgah parkson ada baju murah jela kan so ayah kata nak ambik lah. Orang cina yang jaga dekat situ tanya adik aku "itu ibu ke?" sambil tunjuk dekat aku then ayah punya lah gelak macam orang gila. Adik aku pun kata taklah tu kakak. -,-

Singgah Mydin nak beli sikit barang dapur. Before tu pergi G-Mart apa tah nama kedai elektrik tu. Guess what? My mum bought me an oven with a mixer! Okay gebang gila. But seriously aku semangat gila do nak masak tu ni macam dah pro je. Hahaha nak jadi Masterchef lah katakan. Cehhh perasan much. But yeah aku beli barang macam orang nak buat kenduri tahu, segala galanya lah nak beli. Hehe thankyouuuuuu mr momma.

I don't know since when I loves cooking. I know nampak macam tak percaya right aku nak masak? It's okay  just wait and see. Alahai, I get to go lah baby my mum dah marah ni ha maghrib maghrib tak reti nak off solat mandi semua. Okay so this is a quick post. Actually ada banyak lagi nak cakap tapi macam tak sempat so later on peeps. Okay bye I mau pergi mandi. Ciao.

Much love, izz xx

2 comments:

  1. OHMAII! hahhahahhahhahahhahhahahhahahah , mak orangggg. 0kay okay. hahahaha :D

    ReplyDelete
  2. Okay you! shut uppppppppppp!

    ReplyDelete